" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

Home » Producten » Zoetstoffen » Ruwe suikers

Ruwe suikers

VehGro is importeur en groothandel van diverse ruwe (biologische) suikersoorten in detailhandel en bulkverpakking. Wij hebben onder andere de volgende ruwe (biologische) suikersoorten in ons assortiment: ahornsuiker, berkensuiker (xylitol), kokosbloesemsuiker, Arenga palmsuiker, gerookte suiker en nog veel meer soorten. 

De consumptie van suiker geeft in de regel een gevoel van welbehagen. Daarom hebben wij samen met Biova geprobeerd het assortiment ruwe suikers zo uitgebreid mogelijk samen te stellen.

De ruwe suikersoorten uit ons assortiment worden duurzaam geoogst. Sommige suikersoorten zijn zelfs biologisch gekweekt en zijn als dusdanig op de verpakking gekenmerkt. Door de speciale productiemethode blijven alle oorspronkelijke mineralen en vitamines, die van nature in de suikersoorten voorkomen, volledig behouden. Hierdoor bieden deze suikersoorten een gezonder alternatief voor normale geraffineerde witte suiker. De natuurlijke suikersoorten overtuigen door de caramelachtige smaak met veel smaaknuances en een fijne aangename zoetheid.

Ruwe suikers (in bulk) bestellen?

U bent groothandel, distributeur of detailhandelaar en bent geïnteresseerd in ruwe suikers in uw eigen private label verpakkingen? Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over ruwe suiker producten of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van reselling? Neemt u dan contact met ons op.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen