" De voldoening van eten begint en eindigt in de mond. De voldoening van gezondheid eindigt nergens."

- Bron onbekend -

Home » Producten » Superfoods

Superfoods

Waarom (biologische) superfoods?

Superfoods is een moderne term voor 100% natuurlijke voedingsproducten die buitengewone hoeveelheden nutriënten bevatten. (Biologische) superfoods zijn complete bronnen van enorme concentraties van vitaminen, mineralen, polysachoriden, aminozuren en anti-oxidanten.
Veel hedendaagse voedingsproducten zijn vitamine-arm en zitten boordevol conserverings- geur en smaakstoffen.

BIO Superfoods zijn de perfecte natuurlijke manier om aan de nodige nutriënten te komen. Voorbeelden van BIO superfoods zijn: Cacao de grootste natuurlijke bron van magnesium, hennep zaden de grootste natuurlijke plantaardige bron van proteïnen, chia zaden de grootste plantaardige bron van de essentiële omega 3 vetzuren. Wanneer (biologische) Superfoods regelmatig geconsumeerd worden, zal dat een positief effect hebben op de organen, reproductief systeem en het imuunsysteem. Dit heeft een positief effect op de vitaliteit en gezondheid.

VehGro levert (biologische) superfoods in grootverpakking:

Wilt u (biologische) superfoods in bulk inkopen, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. VehGro B.V. is een groothandel in superfoods en daarnaast biologische groothandel van vele ander biologische producten.
SKAL gecertificeerd NL-BIO-01

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen