" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

My.Yo

VehGro is groothandelaar en distributeert sinds kort onder de naam My Yo een unieke produktlijn, bestaande uit  kant en klare kefir en yoghurtfermenten en een stroomloze yoghurtmaker of kefirmaker. Deze productlijn is uniek en bevat de volgende producten:

My Yo BIO Kefir ferment - ook wel de drank van de "Honderdjarigen" genoemd. BIO Kefir is een heerlijk fris drankje met lekkere frisse gistachtige smaak. Het produkt komt oorsprongkelijk uit de regio Tibet en de Kaukasus, waar de productie van kefir een lange traditie heeft. Door zijn revitaliserende effect ook wel een drankje van honderdjarigen genoemd. My Yo bio Kefir is ook verrijkt met vele actieve, gezondheids-ondersteunende, probiotische culturen, waarmee op een natuurlijke wijze de spijsvertering en het immuunsysteem ondersteund wordt.

Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) Kefir starterculturen (susp.Cremoris en Lactococcus lactis lactis, Leuconostoc species, Streptococcus thermophilus), probiotische cultuur LA-5
My Yo BIO Kefir Probiotic: DE-013-Öko

MyYo BIO prebiotische en probiotische yoghurt cultuur - helpt de spijsvertering en uw immuunsysteem te ondersteunen

MyYo bio yoghurt poeder bevat miljoenen van probiotische Lactobacillus acidophilus en bifido en de prebiotische werkende inuline vezels. Het is gemaakt van de agave plant en is de EU biologisch gecertificeerd. De ingrediënten zijn aanvullend en effectief gezondheids ondersteunend. Wetenschappelijke onderzoeken inzake probiotische gebruikte culturen La-5 ® en BB-12® tonen de effectiviteit aan.

Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) bio yoghurt starter culturen (Streptococcus thermo-phils, Lactobacillus bulgaricus delbrueckii subsp.), Probiotica (LA-5, BB-12)

My.Yo yoghurtmaker of My.Yo kefirmaker zonder elektriciteit in kalk / yoghurt machine; energiebesparende, milieuvriendelijke en gemakkelijk. Voor het maken van gezonde overheelijk yoghurt of kefir in slechts 4 stappen.

De My.Yo yoghurt maker of kefirmaker is gemaakt van hittebestendig pp (polypropyleen) en de losse binnenbak is vaatwasmachinebestendig. Deze yoghurtmaker werkt zonder elektriciteit en heeft genoeg aan kokend water voor het maken van een portie overheelijke en gezonde kefir of yoghurt. Vanaf nu is ingewikkeld decanteren in potten overbodig en kan zonder meettemperatuur yoghurt of kefir worden bereid. Bijkomende voordelen: de verwarmers kunnen worden gebruikt voor het warm of koud houden van voedsel

Kleuren: Oranje en Limette (groen)

Like ons op Facebook

My Yo producten bestellen?

VehGro is importeur en distributeur van alle My.Yo producten in de Benelux. 

My.Yo is in Duitsland vergund en voldoet aan alle eisen van de EU-richtlijn. De certificaten van de ingrediënten, alsmede de veiligheidsbeoordelingen zijn beschikbaar en zijn aangemeld bij het federale ministerie van consumentenbescherming en voedselveiligheid.

U bent groothandelaar, distributeur of detailhandelaar en u wilt de My.Yo producten in uw assortiment, neem dan contact met ons op. Wij zullen u de relevante informatie bezorgen. Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over My.Yo producten of bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van reselling, neemt u dan contact met ons op.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen