" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

Home » Producten » Natuurzouten » Salspiro

Salspiro

VehGro is exclusief ditribiteur van de Salspiro Himalayazout Zoutpijp in de Benelux. De positieve eigenschappen van natuurzouten waren al bekend bij de Grieken, Egyptenaren en Romeinen. De Salspiro zoutpijp inhalator is een handige natuurlijke inhaler te gebruiken bij ademhalingsproblemen, COPD, bronchitis,benauwdheid, rokershoest, allergieën en bij mensen die last hebben van snurken. De zoutpijp is gevuld met halietzout en is hervulbaar.

Wie last heeft van deze luchtweg gerelateerde problemen vindt in een zoutachtige omgeving een optimaal klimaat om de klachten te verminderen. De mobiele Salspiro Himalayazout inhaler laat u de ontspannende atmosfeer van een zoutgrot beleven, waar en wanneer u het wenst. Deze zoutpijp is afkomstig uit Hongarije en gevuld met halietzout, dat al meer dan 20 miljoen jaar oud is en het zuiverste zout ter wereld is.

De salspiro zoutpijp bevat zout dat tot wel 5 jaar meegaat. De zoutpijpen worden geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Salspiro zoutpijp bestellen?

Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar.

Heeft u vragen over de toepassingen van deze zoutpijp of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van reselling? Neemt u dan contact met ons op.

Deze Salpiro zoutpijpen zijn verkrijgbaar in elke gewenste hoeveelheid.

VehGro is importeur en exclusief distributeur van de Salspiro zoutpijp in de Benelux.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen