" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

Home » Producten » Natuurlijke Verzorging » Najel Aleppo

Najel Aleppo

VehGro verzorgd de groothandel en distributie van Najel zeep producten in de Benelux en Duitsland. Het merk Najel staat voor deskundigheid, natuurlijkheid en autenticiteit. Alle producten en ingrediënten komen rechtstreeks van de bron.

Het bedrijf SAS | NAJJAR is een fabrikant van echte Najel Aleppo zepen, waarvan de ingrediënten allemaal natuurlijk en organisch zijn. Met hun verzorgende natuurlijke cosmetica biedt Najel in eenvoudige vorm alle voordelen die de natuur te bieden heeft.

Het team van Najel is altijd op zoek naar ingrediënten met huidvriendelijke eigenschappen om te gebruiken voor de productie van effectieve zorg producten van uitstekende kwaliteit. Daarbij maken ze gebruik van een apotheek, die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van nieuwe cosmetische samenstellingen.

Hierbij wordt  30% van de producten gecontroleerd en gecertificeerd door Ecocert Greenlife.

Het bedrijf SAS | NAJJAR beheerst het volledige productieproces, van de teelt van fruit op het eindproduct, zonder tussenpersonen. SAS Najjar is de enige Aleppo zeep fabrikant die is gecertificeerd door Ecocert Greenlife. Deze producent kan dan ook verzekeren dat zij al generaties lang de beste Aleppo zeep in de wereld produceren en ze de beste prijs-prestatieverhouding hebben.

De olie uit de Najel Aleppo zeep producten wordt geproduceerd in de traditionele, ambachtelijke wijze in Aleppo, het noorden van Syrië, van eerste koude persing. Het is slechts één keer geperst, wat een groot verschil maakt. Zo blijven alle eigenschappen van de olie behouden, in tegenstelling tot verschillende heet geperste oliën, die veel in andere zepen wordt gebruikt.

De olijfolie en laurier bessen olie in de Najel Aleppo zeep producten, worden gecontroleerd door Ecocert. Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd door een goede transparantie. Dit essentiële element wordt benadrukt, want het is de basis voor een duurzame relatie met alle klanten en de garantie aan de eindgebruiker producten van onberispelijke kwaliteit te bieden.

Najel Aleppo producten bestellen of offerte aanvragen?

VehGro heeft als groothandel/ distributeur alle Najel Aleppo producten in het assortiment.

U bent groothandelaar, distributeur of detailhandelaar en u wilt Najel Aleppo producten in uw assortiment, neem dan contact met ons op. Wij zullen u de relevante informatie bezorgen. Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over Najel producten of bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van reselling, neemt u dan contact met ons op.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen