" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

Arte Fiori

Het jonge bedrijf Arte Fiori (2012) uit het Duitse Memmingen brengt voor veeleisende klanten de traditionele oosterse natuurlijke cosmetica naar Europa. De eigenaar komt uit het Midden-Oosten en was als kind getuige van de giften der natuur, omdat zijn ouders natuurlijke cosmetische producten producerdeerde, die de gezondheid ten goede kwamen. Nadat hij enkele jaren had doorgebracht in Duitsland, is het idee gerijpt om deze kostbare natuurlijke ingrediënten naar Europa te brengen. De productontwikkeling is in overeenstemming met de strenge eisen van de Europese regelgevende agentschappen. De zoektocht naar een geschikte fabrikant duurde bijna twee jaar.

Alle moeite heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen en heeft Arte Fiori sinds April 2012 zijn eerste product op de Europese markt beschikbaar onder de naam Capillum Amove. De innovatieve natuurlijke ontharingsmethode is geschikt voor zowel dames en heren. Capillum Amove wordt normaliter gebruikt in de doucheruimte en zorgt voor een grondige en zeer zacht en pijnloos verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Door zijn zachte werking, is het ook ideaal voor de gevoelige delen van het lichaam, zoals de oksels of schaamstreek.

Arte Fiori producten zoals Capillum Amove bestellen of offerte aanvragen?

Vehgro is importeur en exclusief distributeur van alle Arte Fiori producten in de Benelux. Het eerste product waar Arte Fiori sinds 2012 mee op de Europese markt is gekomen is het ontharingsmiddel Capillum Amove.  Capillum Amove is een 100% natuurlijk ontharingsmiddel, gebasseerd op traditionele orientaalse natuurcosmetica.

Capillum Amove is in Duitsland vergund en voldoet aan alle eisen van de EU-richtlijn cosmetische producten en de implementatie ervan in de vorm van de Duitse Cosmeticawet, bepaald door de Voedsel-en Warenwet en is dermatologisch getest. De certificaten van de ingrediënten, alsmede de veiligheidsbeoordelingen zijn beschikbaar en zijn aangemeld bij het federale ministerie van consumentenbescherming en voedselveiligheid.

U bent groothandelaar, distributeur of detailhandelaar en u wilt Arte Fiori producten zoals Capillum Amove in uw assortiment, neem dan contact met ons op. Wij zullen u de relevante informatie bezorgen. Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over Arte Fiori producten of bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van reselling, neemt u dan contact met ons op.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen