" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

Alepeo zeep

VehGro is groothandelaar en exclusief distributeur voor de Benelux van Alepeo aleppozeep producten.

Over Alepeo zeep

Alepeo biedt enkele uitzonderlijke natuurlijke verzorgingsproducten uit het Oosten. Deze producten zijn vervaardigd met traditionele recepten volgens een oude traditie. Breidt uw wellness-assortiment uit en ervaar de revitaliserende werking van de oorspronkelijke Alepeo olijfolie- laurierolieproducten. De Alepeo producten voldoen door het gebruik van natuurlijke olijfolie en laurier olie zelfs de allerhoogst gestelde eisen. Voor de productie worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en tijdens het testen worden geen proefdieren gebruikt.

Als fabrikant biedt Alepeo niet alleen de traditionele Aleppo zepen, maar heeft daarnaast een uitgebreid programma voor dagelijkse lichaamsverzorging. Olijfolie laurier olie zeep wordt al ongeveer 1300 jaar in Syrië gemaakt volgens een vaste traditie. Dit was de eerste vaste zeep ooit, die later als inspiratie diende voor de Marseille zeep.

Alepeo zeep Producten

Alepeo-The Original. Dit merk wordt vooral gebruikt voor de zeep en toiletartikelen, die vandaag de dag nog steeds geproduceerd worden in oude traditie. De vervaardiging van zeep vindt alleen plaats in de periode tussen november en maart. In die periode wordt de olijfolie gemengd in grote tanks met in water opgelosd natriumcarbonaat. Het mengsel wordt verwarmd tot ongeveer 200 graden Celsius en zolang geroerd, tot het olijfolie volledig is omgezet glycerine en het natriumzout van de olijfolie is afgebroken.

Meer informatie over het complete assortiment van Alepp vindt u op www.alepeo.nl

Alepeo- producten bestellen of offerte aanvragen?

VehGro is groothandelaar en exclusief distributeur van alle Alepeo aleppozeep producten in de Benelux.

U bent groothandelaar, distributeur of detailhandelaar en u wilt Alepeo zepen of andere producten in uw assortiment, neem dan contact met ons op. Wij zullen u de relevante informatie bezorgen. Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over Alepp producten of bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van reselling, neemt u dan contact met ons op.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen