" Lang nadat de prijs vergeten is, wordt kwaliteit nog herinnerd."

- Familieleus Gucci -

Alassala

De vraag naar Arganolie is in opkomst omdat klanten steeds vaker op zoek naar nieuwe , innovatieve en authentieke specialiteiten . Deze vraag is ook gekoppeld aan een toenemende wens voor producten met een natuurlijke, gezonde en ethische herkomst.

Alassala, afgeleid van het Arabische woord " alassala " wat authenticiteit en originaliteit betekent, ontwikkelde haar assortiment om specifiek te voldoen aan de behoeften van 100 % biologisch, ethisch verantwoord en zeer gezond. Het is perfect toegesneden op een klantenkring die uit zijn op betaalbare luxe, ethisch verantwoorde, lekkere en gezonde producten om hun schoonheidwensen te vervullen.

VehGro is importeur en exclusief distributeur van alle Alassala producten in de Benelux en Duitsland.

Alassala is in Europa vergund en voldoet aan alle eisen van de EU-richtlijn cosmetische producte en de voedselveiligheid.

     

U bent groothandelaar, distributeur of detailhandelaar en u wilt Alassala producten zoals de pure biologische arganolie in uw assortiment, neem dan contact met ons op. Wij zullen u de relevante informatie bezorgen. Ons bestelsysteem is eenvoudig en de producten zijn normaliter vanuit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over Alassala producten of bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van reselling, neemt u dan contact met ons op.

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen