" Zorg goed voor je lichaam; het is de enige plek ter wereld waar je verplicht moet leven."

- Jim Rohn -

Home » Producten

Producten

Uit een rapport van de Amerikaanse senaat is gebleken dat circa 65% van alle ziekten gerelateerd is aan de voeding die we dagelijks tot ons nemen.

Volgens een artikel gepubliceerd in juni 2002 van de "American medical association" zijn nutritionele gebreken de belangrijkste oorzaak van allerlei chronische ziekten in de westerse wereld. Een tekort aan nutrienten kan daarnaast leiden tot snellere veroudering, minder energie, depressiviteit, een zwakker imuunsysteem, stress, migraine, en andere (westerse) kwalen en gebreken.

Bovenstaande feiten sporen ons iedere dag weer aan om nieuwe producten onder de mensen te verspreiden.

VehGro is importeur van diverse natuurproducten binnen Europa. Deze natuurproducten worden vanuit onze opslagpunten verder gedistributeerd.

Alle producten die wij distribueren zijn kritisch door ons geselecteerd. Hierbij is de belangrijkste wegingsfactor, dat de producten vrij zijn van kunstmatige geur-, smaak- en conserveringstoffen. De door ons geselecteerde producten dienen te passen in een gezond en bewust eetpatroon.

VehGro is daarnaast (exclusief) distributeur voor een aantal producenten van natuurlijke voedings- en verzorgingsproducten. Onder distributie vindt u hierover meer informatie.

Bij ons heeft u de keuze uit de volgende productgroepen:
SKAL gecertificeerd NL-BIO-01

Veel van onze producten zijn vegetarisch, BIO, kosjer en halal. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u bij ons terecht voor de productdetails. 

Direct bestellen

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen