" Voedsel is een belangrijk onderdeel van elk dieet. "

- Fran Levowitz -

Home » Superfood groothandel

Superfood groothandel

VehGro is een groothandel gespecialiseerd in superfood. 

Superfood groothandel

Het is de nieuwe trend op voedingsgebied: superfoods.

Er is een hoop discussie over deze zogenaamde gezonde producten, maar hoe zit dit nu echt?

Waar het op neerkomt is dat superfoods "gewone" voedingsstoffen zijn, maar dan met een hoger gehalte aan bepaalde mineralen of vitamines dan de voedingsmiddelen die tot nu toe in Nederland veel gebruikt worden. 

Het eten van een sinaasappel is bijvoorbeeld heel gezond, maar wetenschappers hebben ontdekt dat er tropische bessen zijn met een veel hogere vitamine C- waarde.

Aangezien VehGro een gezonde levensstijl mogelijk wil maken voor iedereen, profileren wij ons als een superfood groothandel.

Superfood groothandel assortiment

VehGro heeft een zeer uitgebreid assortiment aan superfoods.

Zo hebben wij natuurlijk de bekende Goji Bessen en chia zaad, maar wat dacht u van Spirulina Poeder en Guinoa? Vehgro heeft als doelstelling om als superfood groothandel een ruime selectie aan te bieden aan haar klanten. Zo is er voor ieder wat wils. Heeft u op onze productlijst niet gevonden wat u zoekt? Geen probleem, neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. VehGro superfood groothandel denkt graag met u mee.

Voor een overzicht van ons huidige assortiment klikt u hier.

Biologische superfood groothandel

Recentelijk heeft VehGro officieel toestemming gekregen om producten onder de naam 'biologisch' te verkopen. Hiervoor hebben wij ons laten certificeren door SKAL, de toezichthouder op dit gebied. Sinds de keuring mogen wij ook gebruik maken van het Europese logo voor biologische producten. Deze zult u ook terugvinden op de verpakkingen van biologische superfoods.

Vehgro, uw superfood groothandel

 

   

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen