" Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is."

- Nelson Mandela -

Home » Over ons » Missie

Missie

Wij hebben onszelf als missie gesteld een organisatie te willen zijn waar klanten graag klant zijn en medewerkers graag willen werken.

Klantgerichtheid voor onze klanten en mensgericht naar onze medewerkers en de omgeving om ons heen, vormen dan ook de drijfveren en fundamenten voor ons ondernemerschap, onze dienstverlening en activiteiten.

Wij hebben ons als doel gesteld, alle aangeboden producten zo natuurlijk, gezond, duurzaam en toegankelijk mogelijk te maken voor alle uiteindelijke afnemers.

Om dit te bereiken hebben wij onze leveranciers geselecteerd en kunnen we altijd garant staan voor kwaliteit en concurrerende prijzen. Wij bieden enkel (biologische) producten en halffabrikaten, die zijn samengesteld uit natuurlijke bestanddelen of bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

Daarbij willen we natuurlijk ook verantwoord ondernemen: een gezond bedrijfsresultaat hebben, zodat we over voldoende middelen beschikken om zowel de organisatie als de medewerkers een gezonde groei en ontwikkeling te bieden.

Een belangrijk selectie criterium van VehGro is, dat alle producten en merken die wij voeren worden geproduceerd of verpakt in EUROPA. Wij staan voor kwaliteit, die ook navolgbaar en controleerbaar moet zijn. Door te kiezen voor productie in Europa, kunnen wij garant staan voor de kwaliteit en dragen we bij aan de bevordering van de europese werkgelegenheid.

Management VehGro
SKAL gecertificeerd NL-BIO-01

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen