" Niemand wil iets kopen, maar iedereen wil geholpen worden."

- David Maister -

Home » Diensten

Diensten

VehGro is importeur van (biologische) natuurproducten en exporteur naar omliggende Europese landen. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden de door ons geselecteerde producten in Europa gecontroleerd middels analyses en veelal ook in Europa verpakt. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hiervoor door de EU opgestelde kwaliteitscriteria. Daarnaast is VehGro gecertificeerd door SKAL voor opslag en bereiding van biologische voedingsproducten.

De geimporteerde (biologische) natuurproducten worden vanuit onze opslagdepots verder gedistributeerd. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen om direct vanuit het land van herkomst door te leveren aan de klant, het zogenaamde "dropshipping". Dit om kosten voor tussenopslag en transport te besparen, wat uiteindelijk gunstig is  voor de eindgebruiker.

VehGro is (exclusief) groothandel / distributeur van meerdere natuurlijke (biologische) voedings- en verzorgingsproducten. Onder distributie vindt u hierover meer informatie.
SKAL gecertificeerd NL-BIO-01

Bestellen

Webwinkel B2B

Contact

U wilt ons persoonlijk spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

0541 74 6030

U kunt ons tevens bereiken via het contactformulier:

Contact opnemen