Diensten

VehGro is importeur van (biologische) natuurproducten en exporteur naar omliggende Europese landen. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden de door ons geselecteerde producten in Europa gecontroleerd middels analyses en veelal ook in Europa verpakt. Alle producten voldoen ruimschoots aan de hiervoor door de EU opgestelde kwaliteitscriteria. Daarnaast is VehGro gecertificeerd door SKAL voor opslag en bereiding van biologische voedingsproducten.

De geimporteerde (biologische) natuurproducten worden vanuit onze opslagdepots verder gedistributeerd. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen om direct vanuit het land van herkomst door te leveren aan de klant, het zogenaamde "dropshipping". Dit om kosten voor tussenopslag en transport te besparen, wat uiteindelijk gunstig is voor de eindgebruiker.

VehGro is (exclusief) groothandel / distributeur van zeer veel biologische voedingsproducten.

Import & Export

VehGro is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in import& export en distributie van diverse natuurlijke voedings-en verzorgingsproducten en grondstoffen (halffabrikaten). Hierbij ligt het zwaartepunt van de handel in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Al onze producten zijn vrij van kunstmatige geur-, smaak- en conserveringstoffen. Veel producten zijn biologisch, kosjer en/of halal. Vraag ons naar de productdetails.

Bent u op zoek naar een specifiek product of merk ter aanvulling van uw assortiment? Neem contact met ons en wij kijken naar de mogelijkheden. 

Distributie

VehGro is gespecialiseerd in de distributie (groothandel) van biologische voedingsproducten. Deze biologische producten worden veelal elders in Europa geproduceerd en/of verpakt en worden vervolgens naar Nederland geïmporteerd. Al onze (biologische) producten zijn van absolute topkwaliteit. 

Wij werken iedere dag aan de uitbreiding van ons assortiment. Neemt u contact met ons op voor vragen of opmerkingen of als u uw producten wilt voordragen voor distributie.

VehGro neemt nog steeds nieuwe producten op in zijn assortiment. Hiertoe dienen de producten te voldoen aan de ons gestelde selectiecriteria. Bent u op zoek naar een distributeur voor uw product of meerdere van uw producten, mail uw voorstel met prijzen naar info(at)vehgro.nl. U ontvangt in ieder geval binnen 24 uur van ons een bericht.

Private Label

Bent u op zoek naar een partner die u begeleidt om uw eigen product of merk op de markt te zetten? Wilt u uw eigen superfoods merk uitbrengen als "private label" of andere biologische producten die wij voeren? Neem dan snel contact met ons en wij kijken naar de mogelijkheden. 

Wilt u meer informatie over het thema Private Label, kijk dan op de speciaal hiervoor ingerichte pagina

Door onze ervaring op het gebied van private labelling, kunnen wij u van A tot en met Z adviseren en begeleiden.

Dropshipment

U heeft een (startende) webshop maar

  • geen tijd/middelen om u om inkoop, opslag en logistiek te bekommeren?
  • u wilt u volledig focussen op marketing en sales?
  • of u wilt producten in eigen merk dropshippen?

Voordelen van Dropshipment

  • U hoeft geen voorraden aan te houden. U kunt zich concentreren op de verkoop
  • Wij kunnen alle producten, die we op onze website aanbieden dropshippen.
  • Wij rekenen zeer geringe extra kosten voor dropshipment.
  • De paketten worden verstuurd met uw eigen gepersonificeerde Track en Trace.

Geïnteresseerd geraakt in onze Dropshipment Service?

Vraag dan onze handleiding aan.

 

Copyright © 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.