Ingram's

Het verzorgen van een droge huid is niet gemakkelijk, maar Ingram’s biedt dan een perfecte oplossing. Deze zalf voor de droge huid biedt direct verlichting, maar is niet vettig. Dat betekent dat het geen laagje achterlaat, maar uw beschadigde huid wel verzorgt en herstelt.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ingram’s Camphor crème: niet vettige verzorging voor de droge huid

Het verzorgen van een droge huid is niet gemakkelijk, maar Ingram’s biedt dan een perfecte oplossing. Deze zalf voor de droge huid biedt direct verlichting, maar is niet vettig. Dat betekent dat het geen laagje achterlaat, maar uw beschadigde huid wel verzorgt en herstelt. Het is ideaal als gezichtscrème voor de droge huid, als crème voor de handen, ellebogen en voeten.

Bijna 100 jaar ervaring in één pot

Als u kiest voor Ingram’s crème voor de droge huid, dan kiest u voor bijna een eeuw ervaring. Het werd namelijk in 1937 ontwikkeld in Zuid-Afrika waar Ingram’s toen een groot aantal verzorgings producten produceerde. Kamfer was toen al een belangrijk ingrediënt en dat vindt u nu ook nog terug in deze Ingram’s zalf voor de droge huid. Het is een olie die afkomstig is van de kamferboom en die bijzonder geschikt is voor het verzorgen van een droge huid.

Dermatologisch goedgekeurd

Het is geen wonder dat Ingram’s Camphor crème dermatologisch is goedgekeurd. U ontvangt het in een grote 500 milliliter pot. De crème zelf heeft een mintgroene kleur en ruikt fris. Gebruik het als dagcrème voor de droge huid en u ziet dat deze niet-vette crème zelfs voor het gezicht een perfecte keuze is.

Copyright © 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.