Denttabs

Denttabs zijn tandpasta tabletten waarmee u elke dag uw tanden kunt poetsen zonder dat u daarvoor tandpasta en een tandenborstel bij de hand moet hebben. In het lichte en praktische doosje bevinden zich 125 tandpasta tabletten met fluoride die u op elk moment kunt gebruiken voor het reinigen en verzorgen van uw tanden.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

DENTTABS

Perfect voor uw gevoelige tanden en tandhalzen, omdat DENTTABS een veel beter en intenser fluoride effect hebben.

Natuurlijk, briljant, mooi , en ultra - gladde tanden, omdat door het hoge gehalte aan cellulose DENTTABS uw tanden poetsen en polijsten volgens een natuurlijk principe. Hierdoor krijgen cariës bacteriën en plaque vrijwel geen hechting meer en dus geen kans om hun schadelijke werk te doen.

Ervaar de 7 unieke voordelen:

1.       Natuurlijk glanzende, schone en ultragladde tanden. Polijsteffect, waardoor cariës en plaque geen kans krijgen

2.       Denntabs bevatten geen bleekmiddelen, conserveringsstoffen, kleurstoffen, kunstmatige antibacterieel of emulgatoren

3.       Iedere Denttabs bevat dezelfde hoeveelheid werkbare stoffen

4.       Ecologisch verantwoord door energiebesparende productie en minder verpakking dan traditionele tandpasta

5.       Denttabs zijn licht en praktisch voor onderweg

 


Wilt u meer informatie over onze Denttabs producten, neemt u dan contact met ons op. 
 

**) Verhoogde Fluoridewerking

De droge tablet verliest het belangrijke bestanddeel natriumfluoride zelfs niet bij langdurige opslag, omdat een vochtige omgeving ontbreekt. Natriumfluoride reageert namelijk direct met vocht. Conserveringsmiddelen zijn daarom niet nodig. Pas wanneer de DENTTABS in de mond kapot gekauwd worden, vermengd de natriumfluoride zich met het speeksel en valt uiteen in Na + en F-. Zo wordt het VOLLEDIGE potentieel van fluoride gebruikt waar en wanneer het nodig is! Op het moment wanneer je tanden poetst.

 

 

Copyright © 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.