Capillum Amove

Bent u op zoek naar een natuurlijk product waarmee u gemakkelijk onthaart zonder dat u daarvoor met scheermesjes of waxstrips in de weer moet? Dan is de ontharingscrème van Capillium Amove een uitstekende optie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Capillum Amove by ARTE FIORI

Het jonge bedrijf Arte Fiori (2012) uit het Duitse Memmingen brengt voor veeleisende klanten de traditionele oosterse natuurlijke cosmetica naar Europa. De eigenaar komt uit het Midden-Oosten en was als kind getuige van de giften der natuur, omdat zijn ouders natuurlijke cosmetische producten produceerde, die de gezondheid ten goede kwamen. Nadat hij enkele jaren had doorgebracht in Duitsland, is het idee gerijpt om deze kostbare natuurlijke ingrediënten naar Europa te brengen. De productontwikkeling is in overeenstemming met de strenge eisen van de Europese regelgevende agentschappen. De zoektocht naar een geschikte fabrikant duurde bijna twee jaar.

Alle moeite heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen en heeft Arte Fiori sinds April 2012 zijn eerste product op de Europese markt beschikbaar onder de naam Capillum Amove. De innovatieve natuurlijke ontharingsmethode is geschikt voor zowel dames en heren. Capillum Amove wordt normaliter gebruikt in de doucheruimte en zorgt voor een grondige en zeer zacht en pijnloos verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Door zijn zachte werking, is het ook ideaal voor de gevoelige delen van het lichaam, zoals de oksels of schaamstreek.

Capillum Amove is een 100% natuurlijk ontharingsmiddel, gebasseerd op traditionele orientaalse natuurcosmetica.

Capillum Amove is in Duitsland vergund en voldoet aan alle eisen van de EU-richtlijn cosmetische producten en de implementatie ervan in de vorm van de Duitse Cosmeticawetbepaald door de Voedsel-en Warenwet en is dermatologisch getest. De certificaten van de ingrediëntenalsmede de veiligheidsbeoordelingen zijn beschikbaar en zijn aangemeld bij het federale ministerie van consumentenbescherming en voedselveiligheid.

Wilt u meer informatie over deze producten, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Copyright © 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.