Bag-to-Nature

Heeft u altijd al uw eigen kruiden en groenten willen kweken, maar heeft u daar geen tuin voor? Dan is de Bag to Nature van Natuurmonumenten voor u een ideale optie. Met deze kruidenkweekset groeit u zelf heerlijke en onbespoten kruiden voor uw gerechten en thee.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bag-to-Nature

Ontspannen terug naar de Natuur

Iedereen wil terug naar de natuur, maar dan wel een beetje comfortabel.
Bag-to-Nature is een heel eenvoudig organisch groei-systeem, waarmee je nu thuis groente en kruiden kunt kweken. Dat is wel zo gezond en bovendien leuk om te doen. Tuinieren zonder groene vingers, maar met schone handen.

De natuurlijke grond van gemalen kokos-bolsters die wij gebruiken is rijk aan voedingsstoffen en buitengewoon vruchtbaar. De grond is samengeperst en heeft daardoor een compact volume. Je hoeft er thuis alleen water aan toe te voegen en het zet weer uit tot z’n oorspronkelijke vorm.

Met het gevarieerde Bag-to-Nature assortiment van Seedforfood, groeien de groenten in een strak design-zakje, gewoon op het aanrecht of op het balkon. Je hoeft ze alleen een beetje water en liefde te geven. Ze zijn onder andere leverbaar in de fantasievolle smaken Rock ‘n Rucola, Razendsnelle Radijs, Spetterende Spinazie en Bizarre Basilicum.
 

Duurzame Droom

Willen we niet allemaal wat meer verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving? En steeds bewuster met voeding omgaan? Positief kritisch zijn tegenover de herkomst en productie van wat we eten of drinken?

Deze diepere behoefte is reden voor Seedforfood om eerlijke natuurlijke producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Groene producten waarmee we weer dichter bij de natuur en de oorsprong van ons voedsel gebracht worden. Zo willen we een betere kwaliteit van eten en leven bevorderen.

Seedforfood wil iedereen in staat te stellen z’n eigen groenten en kruiden te telen. Gewoon thuis, zonder al te veel gedoe, met het aanstekelijke assortiment van Bag-to-Nature. Heel natuurlijk en volledig te recyclen. Want de wereld kan wel wat hulp gebruiken.

Mocht u meer informatie willen hebben over Bag-to-Nature producten, neemt u dan contact met ons op. 

Copyright © 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.