Aromed

Aromed is een merk dat natuurlijke lichaamsverzorgende vloeistoffen produceert. Het staat bekend om haar oliën, sprays en rollers waarmee u klachten op een natuurlijke manier kunt verlichten. De nadruk ligt op de natuur en de geneeskracht die daar al te vinden is.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aromed filosofie

Aromed Natuurproducten gelooft in natuurlijke oplossingen voor mensen die zelf bewust met hun gezondheid omgaan. Mensen die geloven in het gebruik natuurlijke producten.

Aromed wil aromatherapie voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar en bruikbaar maken. Via het produceren en aanbieden van hoogwaardige, natuurlijke producten, van een constante hoge kwaliteit. En via voorlichting die eerlijk en oplossingsgericht is.

Om ons geloof in aromatherapie te onderstrepen houdt Aromed zich bij al haar dagelijkse werkzaamheden vast aan een 3-tal principes:

Natuurlijk: elk Aromed product is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten.

Betrouwbaar: elk Aromed product maakt waar wat er op de verpakking beloofd wordt. Wij leveren goede service aan al onze klanten.

Kwaliteit: elk Aromed product is geproduceerd met de grootste zorg volgens strenge voorschriften. Aromed producten worden getoetst op kwaliteit.

Met Aromed Natuurproducten weet u dat u een top product in huis haalt.
Op onze website staan diverse producten van Aromed, geschikt voor jong en oud.

Wilt u meer informatie over onze Aromed producten, neemt u dan contact met ons op. 

Copyright © 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.