Wij, als VehGro B.V., zien het sinds de oprichting van ons bedrijf als onze taak om een bijzonder uitgebreid assortiment te leveren met wel 2000 verschillende hoogwaardige biologische ingredi├źnten voor uw gerechten en mixen. Het gamma producten strekt zich uit van poeders en granulaten tot noten, bonen en granen. De doelgroepen die wij willen bereiken zijn cateringbedrijven, producenten, wederverkopers en detailhandelaren.

 

Product selectie

De inkoopafdeling van VehGro controleert altijd alle producten die in ons assortiment te vinden zijn en zorgt ervoor dat onze hoge kwaliteitseisen en de eisen van de markt door de producten worden vervuld. Zo garanderen wij hoge kwaliteit producten en bieden we de klant zekerheid.

Gecertificeerde BIO-producten

Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit gecertificeerde biologische producten, die telkens opnieuw gecertificeerd moeten worden. Wij doen dit uit overtuiging en dit is waar wij sinds de eerste dag voor staan. Als u op onze homepagina een product met de vermelding "Biologisch" ziet, kunt u er dus van uitgaan dat dit product voor honderd procent als "biologisch" is gecertificeerd.

Om onze klanten producten met hun natuurlijke smaak te kunnen leveren, eisen wij dat ze vrij zijn van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Wilt u weten waaruit ons assortiment bestaat?

Kijk dan op deze pagina voor een assortimentsoverzicht.

Copyright ┬ę 2022 Vehgro. Alle rechten voorbehouden.